Hydrotherm er verdens første tredimensionelle massagesystem, som John har lavet for at løse problemet med smerter i håndled og lænd hos massører. Puderne som indeholder vand er opvarmet af et varmelegeme, der ligger under puderne. Systemet gør, at du kan behandle hele kroppen mens kunden ligger på ryggen, hvilket giver en fantastisk sammenhængende behandling. Der er altså ingen behov for at vende rundt midtvejs og ingen problemer med kunder, der ikke bryder sig om at ligge med hovedet nede i ”hullet”.

John Holman John fandt hurtigt ud af, at denne type behandling var ideel for cancer patienter, da det giver en sikker, effektiv og plejende massage til dem med cancer i alle stadier.

Derfor slog John sig sammen med to andre pioneer Kerry Prantice og Julie Speed for videnskabeligt at bevise, at massage er godt for cancer patienter og ikke det modsatte, som var den almene opfattelse i England. Det har krævet hårdt arbejde, men i dag er det lykkedes dem at få det godkendt og gjort det muligt for massører at blive forsikret til disse behandlinger, hvilket er nødvendigt i England. Sådanne krav er der ikke i Danmark, men Kræftens bekæmpelse, som faktisk anbefaler massage til kræftpatienter, anbefaler også at man henvender sig til en behandler, der er uddannet til det.

John har derfor lavet et specialkursus til massører, hvor de lærer færdigheder som gør dem i stand til at give disse behandlinger, og A.M. Massageskole har fået uddannet instruktører, så vi kan varetage denne uddannelse i Danmark. Så derfor har du nu muligheden for at blive specialuddannet til at give cancer patienter en øget livskvalitet, da det er afstressende og har en positiv effekt på nogle af bivirkningerne ved deres behandling.

Du kan læse mere på John´s hjemmeside, hvor der også er videoer du kan se:

http://johnholmantherapysolutions.co.uk/